Primošten

Mornari ga prozvaše «suhom puntom» zbog dugotrajnih sušnih razdoblja, a njegovi stanovnici i putnici namjernici zovu ga PRIMOŠTEN.
Smješten je na otoku kojeg su prije pet stoljeća stanovnici primostili kako bi odlazili u svoja polja. Okružen sa sedam otočića, Primošten je poseban dar prirode koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono što škrta priroda nije dala, vrijedni ljudi sami su stvorili i učinili Primošten jednim od najprivlačnijih odredišta na Jadranu. Kamene kuće, crkve i uske kale savršen su sklad prošlosti i sadašnjosti.
Od nekadašnjeg ribarskog mjestašca Primošten se razvio u turistički raj na ovom dijelu Jadrana. Šarmu kojim ovaj gradić zrači, teško je odoljeti. Uličice mediteranskog ugođaja pozivaju Vas da bar na trenutak osjetite toplinu ovog kraja i ovih ljudi.
Želite li aktivno provesti odmor u Primoštenu, između raznih športova sigurno ćete pronaći nešto za sebe.
Nudimo Vam tenis, stolni tenis, mini-golf, trim kabinet, odbojka, košarka, odbojka na pijesku. Od športova na vodi na raspolaganju su Vam Jet ski, daske za jedrenje, pedalini, ronjenje te mogućnost iznajmljivanja malih motornih brodica za ribolov.
Samo jedan kilometar od mjesta smješten je zabavni centar «Aurora» čija diskoteka, najveća i najljepša u ovom dijelu Jadrana i u ljetnim mjesecima može primiti i do 3000 gostiju. U «Aurori» nude Vam se još i zabavne igre, te ugodne večeri i pizzeriji ili grill restaurantu.

Dobrodošli!!

© 2007 Turistički obrt Dalmatinka :: design by Vava Computers :: powered by VannaCMS